Diensten

Speksnijder John 100622-111

 

 

 

 

 

 

Strategie- en conceptontwikkeling

Nieuwe productintroductie, product- of portfoliostrategie voor jong of volwassen producten, (her)positionering of een nieuwe promotionele campagne. Met de jarenlange marketing ervaring op nationaal en internationaal niveau en expertise in alle fasen van de productlifecycle is Speksnijder Marketing een betrouwbare en toegeweide (sparrings)partner.

Interim management

Een zeer drukke periode of periode van tijdelijke onderbezetting kan aanleiding zijn om interim ondersteuning te wensen. Wij faciliteren deze service zowel intern (bij u op locatie) als op afstand om zo een optimale continuïteit van uw bedrijfsvoering te realiseren.

Marketing- en communicatie ondersteuning

Ondersteuning voor uw product- of productportfolio middels een extra marketing- of communicatieactiviteit kan door ons snel, specifiek en custum made ontwikkeld en uitgevoerd worden.

Projectontwikkeling en implementatie

Heeft u een project waaraan u zelf telkens niet toekomt of dat toch net even die extra mankracht nodig heeft dan kun u bij ons terecht. Of het nu gaat om het maken van een brochure, nascholing, (product)presentatie of het implementeren van een service of dienst.

E-mail Marketing

Is het maken van nieuwsbrieven voor u ook zo’n gedoe, of wilt u online, middels e-mail marketing, in contact komen en/of blijven met uw klanten? Dan helpen wij u met het opzetten van een nieuwsbrief of specifieke campagne. Als alles is ingeregeld, kunt u de regie in eigen handen nemen en zelfstandig aan de slag met deze tools. We werken met de software van Copernica Marketing Software en zijn gecertificeerd partner van deze leverancier.

Copernica-registered-partner-logo